Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, acuză PSD că a pus 120 de persoane să conteste validarea alegerii sale în funcția de primar.

„La o lună de la alegerile din Sectorul 1, partidul-cartel numit PSD ne demonstrează că nu vrea să părăsească primăria.

Pesediștii au pus 120 de persoane să conteste validarea alegerii mele în funcția de primar al sectorului 1. Da, ați auzit bine. 120 de pesediști. Din cauza aceasta se tot întârzie cu depunerea jurământului și preluarea mandatului meu. Dar toate aceste aspecte se vor lămuri.

În data de 26 octombrie avem termen la Tribunalul Municipiului București. Pesediștii trag acum de timp să-și acopere urmele jafului. Nu o să le meargă. Și cineva va răspunde în fața Justiției pentru dispariția unui miliard de lei din bugetul primăriei”, a scris Armand, pe Facebook.

Clotilde Armand acuză:

Conform datelor AEP, la Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a câştigat cu 40,94% dintre opţiuni, respectiv un număr de 36.455 de voturi. Daniel Tudorache, candidatul PSD, a întrunit 39,81%, reprezentând 35.451 voturi.

Daniel Tudorache a contestat acest rezultat şi a depus o plângere penală la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, după ce posturile de televiziune au difuzat imagini cu mai multe persoane care intră în sediul Biroul Electoral al Sectorului 1, unde erau depozitaţi saci cu voturi.

„Fostul primar pesedist trebuie reținut urgent de anchetatori. Vă explic mai jos de ce. Întrebat de jurnaliști cum îşi explică faptul că o persoană, candidată la consiliul Sectorului 1 a fost identificată cu 100 de procese verbale asupra sa în clădire, fostul primar a răspuns: ”Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.””, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *