Clotilde Armand cere anularea autorizației de construire pe Aleea Modrogan 1A: Este îngrozitor să privești cum o zonă protejată devine betonată

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, spune că va cere prefectului Capitalei anularea autorizației de construire și va sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții pentru Aleea Modrogan 1A: „Este îngrozitor să privești cum o zonă protejată devine betonată din cauza unor funcționari publici cu interese meschine”.

Clotilde Armand cere anularea autorizației de construire pe Aleea Modrogan 1A

Blocurile ar urma să fie construite practic în curtea vilei în care se află sediul central al PNL, lângă Bulevardul Aviatorilor, după ce o bucată din grădină a fost dezmembrată și vândută unui privat de către RA-APPS.

Clotilde Armand a scris pe Facebook că în această dimineață a mers pe Aleea Modrogan nr. 1A și a văzut șantierul de acolo.

„Este îngrozitor să privești cum o zonă protejată devine betonată din cauza unor funcționari publici cu interese meschine. În Parcelarea Filipescu cineva s-a gândit să planteze 3 blocuri și să distrugă zona istorică. Știm foarte bine cine a dat aceste avize și autorizații de construire”, spune Clotilde Armand.

Clotilde Armand afirmă că viceprimarul Sectorului 1 Oliver Păiuși a început demersurile de verificare a documentației elaborate de funcționarii din Primăria Sectorului 1, iar ea va cere prefectului Capitalei anularea autorizației de construire și va sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis că în următoarea şedinţă de Consiliu Local va prezenta proiectul de hotărâre prin care elevii care au rezultate bune beneficiază de burse.

„Elevii din Sectorul 1 vor beneficia de burse! În următoarea şedinţă de Consiliu Local voi prezenta consilierilor locali proiectul de hotărâre prin care elevii care au rezultate bune beneficiază de burse. Aşteptăm încheierea semestrului 1 pentru a cunoaşte rezultatele şcolare şi a putea calcula cuantumul burselor”, a scris Clotilde Armand, marţi, pe Facebook.

Consiliul General al Capitalei a adoptat, în şedinţa  din 18 decembrie, Planul Urbanistic Zonal care vizează construirea a trei blocuri cu patru etaje pe Aleea Modrogan nr. 1A, în curtea vilei în care se află sediul central al PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *