Clotilde Armand va depune la Parchet plângere penală împotriva Romprest
Clotilde Armand va depune la Parchet plângere penală împotriva Romprest

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat joi că va depune la Parchet plângere penală împotriva Romprest şi că va „înainta către Ministerul Mediului o plângere de ridicarea licenţei pentru prestatorul şantajist”. Aceasta a mai precizat că a început procedurile de reziliere a contractului de salubrizare cu această companie.

„Hai să vă explic cum lucrează Mafia în ajunul Crăciunului. Operatorul de servicii de salubrizare a început din nou şantajul şi de aseară nu mai ridică gunoiul stradal necontrolat. A văzut că nu le merge cu facturi ilegale date spre plată către primărie şi a decis din nou să lase gunoiul pe stradă”, a scris Clotilde Armand joi pe Facebook.

Edilul Clotilde Armand că a început acţiunea de ridicare a gunoiului stradal cu o altă firmă de salubrizare şi că nu se mai milogeşte de Romprest să îşi respecte contractul.

„Eu n-am stat să mă milogesc de acest operator să-şi respecte contractul şi am început o acţiune de ridicare a gunoiului stradal cu o altă firmă de salubrizare. Şi ce credeţi? Firma respectivă ridică gunoiul iar operatorul de servicii de salubrizare care nu-şi respectă contractul aruncă în urma lor alt gunoi. Cu alte cuvinte: acolo unde noi strângem vin alţii şi aruncă în urma noastră gunoiul. Au început să ameninţe şi muncitorii. Eu nu sunt deloc impresionată de aceste practici şi voi depune la parchet plângeri penale împotriva prestatorului de servicii de salubrizare”, a completat Clotilde Armand.

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, a mai spus că va înainta o plângere către Ministerul Mediului de ridicare a licenţei firmei Romprest.

„Apoi, voi înainta către Ministerul Mediului o plângere de ridicarea licenţei pentru prestatorul şantajist. De asemenea, am început procedurilor de reziliere a contractului de salubrizare cu acesta. Dacă Mafia gunoaielor a ales să ne distrugă acest Craciun eu le transmit că au ales foarte prost”, a mai spus Clotilde Armand.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *