Primarul sectorului 1 a făcut primul pas pentru reorganizarea Poliției locale. Consiliul Local al Sectorului 1 va vota astăzi această propunere. De asemenea, edilul are în vedere și modul de organizare și funcționare a parcărilor publice de reședință.
Consiliul Local al Sectorului 1 a fost convocat astăzi de Clotilde Marie Brigitte Armand, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt trei proiecte „extrem de importante pentru comunitatea locală”, spune primarul sectorului 1.
Astfel, la punctul 1 pe ordinea de zi a ședinței convocate de franțuzoaică figurează Reorganizarea Poliției Locale.
„Ce se întâmplă în această instituție este o problemă de siguranță națională și trebuie să stârpim urgent corupția endemică de acolo”, precizează Clotilde Armand. Primarul sectorului 1 propune reducerea numărului de șefi care încasau venituri frumoase inutil. Totodată, sunt vizați cei care „au făcut pact cu Mafia purtând uniformă de polițist local”, spune primarul sectorului 1.
Cel de-al doilea proiect aflat pe ordinea de zi a ședinței de astăzi se referă la terenurile și clădirile aferente a patru spitale. Clotilde Armand dorește transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a acestor imobile în administrarea Primăriei Municipiului București.
Ordinea de zi include și proiectul privind digitalizarea, organizarea și funcționarea parcărilor publice de reședință. Este vorba doar despre locurile de parcare administrate de Consiliul Local al Sectorului 1.
„Sper ca toți consilierii locali (indiferent de culoare lor politică) să realizeze cât de importante sunt aceste reforme pentru comunitatea noastră, pentru siguranța noastră și a celor dragi nouă”, explică Clotilde Armand.
Ședința va începe la ora 16.00. Evenimentul poate fi urmărit pe site-ul www.primarias1.ro și pe pagina de Facebook a primăriei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *