Cristian Boureanu a circulat sub influența alcoolului. Fostul politician
Cristian Boureanu a circulat sub influența alcoolului. Fostul politician

Cristian Boureanu a circulat sub influența alcoolului. Fostul politician a fost prins de polițiști în orașul Comarnic după ce consumase băuturi alcoolice iar permisul i-a fost reținut pentru cinci luni. Cristian Boureanu are de plată și o amendă.

Cristian Boureanu a rămas fără permis de conducere pentru 150 de zile și a primit o amendă de 2.175 de lei, potrivit B1TV.

Fostul politician a fost oprit de polițiști în orașul Comarnic, după ce ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară. Agenții au constatat că acesta circula având o alcoolemie de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat. Boureanu a cerut să fie dus la spital pentru testarea alcoolemiei din sânge, semn că se pregătește să conteste procesul verbal ca să-și ia permisul înapoi, prin solicitarea de recalculări la IML

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, a transmis Poliția.

Nu e prima dată când fostul politician e sancționat de polițiști pentru încălcarea legislației rutiere. În 2019, el a și fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj, după un incident rutier în timpul căruia a lovit un polițist. Iar în 2021, Boureanu a fost implicat într-un accident în centrul Bucureștiului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *