Dana Budeanu consideră politicienii niște „nenorociți”
Dana Budeanu consideră politicienii niște „nenorociți” Credit: captura Antena 3

Dana Budeanu consideră politicienii niște „nenorociți”, iar creșterea pensiilor și compensațiile la energie nu sunt decât niște titluri din presă, fără acoperire în bani. Oamenii politici nu sunt interesați decât de campanie electorală exploatând fricile populației, consideră celebra bloggeriță, pentru că politica la noi a fost o permanentă „rotativă” și o bătaie de joc din partea tuturor partidelor aflate la guvernare.

Dana Budeanu a comentat discuțiile din coaliţia de guvernare în ceea ce privește creşterea pensiilor şi a transmis un mesaj tranșant politicienilor.

Pur și simplu este un subiect electoral. Este o bătălie între absolut toate partidele aflate la guvernare asta, rotativă asta infinită în care ne scăldăm de ani de zile. Nu există absolut niciun fel de concluzie și nu cred că există absolut niciun fel de soluție. Numai că pentru mine oamenii care vorbesc despre acest subiect, adică politicienii, sunt toți niște nenorociți.

Este un cuvânt, nu este nicio înjurătură sau o jignire. De ce? Pentru că toți bătrânii, toți oamenii în vârstă, bunicii noștri, toți pensionarii care se uită la televizor în fiecare zi își calculează ultimul leu în timp ce voi stați acolo pe câteva mii de euro cu șoferi, birouri la cald, nu vă interesează.

Bunicii voștri și părinții voștri sunt bine îngrijiți pentru că vă permiteți. Și oamenii ăștia își numără niște bănuți care nu există, care sunt niște titluri în niște știri, voi negociindu-vă astfel procentele electorale” a spus Dana Budeanu, invitată într-o emisiune luni seara, la Antena 3.

„Asta este bătaia de joc, a ţine oamenii vulnerabili în frică”

Dana Budeanu și-a continuat expunerea, în stilul caracteristic.

De fapt, vă bateți joc așa cum v-ați bătut joc cu facturile (…). Asta este bătaia de joc, a ţine oamenii vulnerabili în frică. Măresc, nu măresc.

Bunicii noștri astăzi sărbătoresc în fiecare zi ca afară e cald ziua și că noaptea se răcește. Gândiți-vă că acești bătrâni stau cu mâinile alea cu care ne-au crescut, degerate așa.

Şi voi vă daţi jos în costumele alea mișto de câteva mii de euro la Parlament, intrați cu salariu de 5.000 de euro pe lună și vă bateți joc?

Înainte să ieșiți în stradă sau ce credeți voi că faceți pentru voi, înainte trebuie să ne apărăm părinții și bunicii, zic eu.

Păi tu ai ajuns să vorbești azi când e frig, când îngheți în casă, despre ce trebuia să rezolvi atunci când, domnule Ciucă, ați dat ordonanță pe 30 iunie 2022 acum să închideți 650 de MW de la 1 ianuarie. Acum ați dat, v-ați dus la Bruxelles, v-ați întors fără nimic, cu coada între picioare”, a declarat Dana Budeanu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *