Demitere Clotilde Armand. PSD s-a mobilizat pentru a o demite pe Clotilde Armand din fruntea sectorului 1 al Capitalei, și s-ar fi strâns deja 15.000 de semnături, a spus liderul social-democrat, Marcel Ciolacu. Mai e nevoie de români care să semneze pentru demiterea ei până la suma de 53.000, a mai explicat Ciolacu.

Toată armata PSD se va mobiliza să o demitem pe Clotilde Armand. (…) S-au strâns deja peste 15.000 de semnături pentru declanșarea referendumului de demitere. (…) Ne trebuie 52.000 – 53.000. Fac un apel către bucureșteni, mai ales după ce au văzut aceste imagini și când văd, când ies din casă șobolani și gunoaie. Fără semnăturile lor nu se pot repeta aceste alegeri”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Antena 3, adăugând că va cere și intervenția președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit lui Ciolacu, președintele Klaus Iohannis ar trebui „să ceară public, să facă ședință de CSAT” deoarece „e nepermis așa ceva”: „Preşedintele Klaus Iohannis să intervină, pentru că e un pericol la adresa democraţiei din România”.

Liderul social-democraților a acuzat-o apoi pe Armand că „a coordonat un grup infracțional care a dus la fraudarea alegerilor”.

Demitere Clotilde Armand. Vineri, liderul partidului, Marcel Ciolacu, a susținut că autoritățile trebuie „să intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală”. Asta după ce România TV a prezentat o înregistrare video din noaptea alegerilor locale, în care ar fi apărut Clotilde Armand în camera cu sacii cu buletinele de vot.

Îi vom ajuta pe bucureștenii din Sectorul 1, sătui de “realizările mărețe” ale doamnei primar – circ, șobolani și munți de gunoi – să o trimită urgent acasă! Haideți să strângem semnături pentru #referendum!”, au transmis social-democrații, sâmbătă, pe Facebook.

Clotilde Armand a negat că este persoana din imagini.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.