Image default
Actualitate

Demiterea lui Adrian Streinu Cercel, criticată de partenera lui în testarea bucureștenilor, Gabriela Firea: „Suntem normali (la cap)?

Demiterea lui Adrian Streinu Cercel din fruntea comisie anti-COVID-19 a determinat o reacție dură din partea primarului genera al Capitalei. Gabriela Firea anunțase nu în urmă cu mult timp o operațiune de testare prin eșantion a populației din București, în parteneriat cu Institutul Matei Balș, condus de Streinu-Cercel. Suntem normali (la cap)?” se întreabă Gabriela Firea.

„Prin răzbunare nu se va inventa vaccinul anti-covid! Și nici nu se va limita răspândirea virusului. Într-o vreme în care toți specialiștii trebuie să fie ascultați și susținuți (nu avem așa mulți!), ne răfuim cu ei și îi ducem în malaxorul politic. Suntem normali (la cap)? Nu putem îngropa securea războiului politic dement măcar cât suferă toată țara, toată planeta?

Și, în fond, cu ce a greșit? S-a dovedit a fi o minciună confecționată cea despre carantinarea tuturor persoanelor de peste 65 de ani la hotel. Documentul din februarie se referea la seniorii care nu au familie și prieteni care să-i aprovizioneze cu medicamente și alimente” a scris Gabriela Firea pe contul ei de Facebook.

Primarul Capitalei se leagă și de proiectul ei pe care l-a anunțat împreună cu Streinu Cercel, considerând că și acesta ar fi fost un motiv ca acesta să fie demis.

„Iar în privința proiectului privind testarea pe scară largă a cetațenilor, unde e vina? Toate țările aplică, deja, astfel de soluții medicale. Sunt utile, necesare, chiar vitale. Aș fi ieșit în apărarea oricărui medic nedreptățit. Sunt curioasă câți vor reacționa la această situație fără nicio logică” , a conchis primarul Capitalei

Related posts

Apelurile la Ambulanța București au crescut „exploziv”. Tot mai mulți oameni acuză simptome de coronavirus

Constantinescu Gabriel

Câți români ar fi dispuși să se vaccineze anti-COVID, în condițiile în care șase din zece se tem de virus

Constantinescu Gabriel

Plata impozitului pe venit ar putea fi amânată pentru persoanele fizice. Nu însă pentru toată lumea, a explicat ministrul finanțelor, Florin Cîțu

Leave a Comment