Diana Șoșoacă cere permis post-armă. Senatoarea AUR se teme că ar putea fi otrăvită: „Când ești patriot ști în pericol”

Diana Șoșoacă, senatoarea AUR, a anunţat într-o intervenţie la România TV că va solicita permis de port-armă. „În ţara asta, când eşti patriot, deja eşti în pericol”, a explicat Diana Șoșoacă.

Într-o intervenţie la România TV, Diana Şoşoacă a explicat că îi este frică să nu fie otrăvită.

Am spus că voi cere permis de port-armă. Să nu se sperie lumea că împuşc pe cineva. (…)Trebuie să mă apere şi pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în maşină cu cine ştie ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În ţara asta, când eşti patriot, deja eşti în pericol”, a declarat senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă a adăugat apoi că s-ar afla pe o „listă neagră”, „la fel cum a fost şi Bogdan Stanoevici, precizând că anul trecut a fost filată. Toate mişcările mele au fost supravegheate. Maşini care mă urmăreau peste tot. Mă aşteptau în faţa blocului şi mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filata şi acum, mai ales că am ajuns senatoare şi nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a mai afirmat Şoşoacă

Diana Șoșoaca îl amenință pe miliardarul George Soros: „Cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit!”

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, susține că apar știri false despre ea și că totul este doar o campanie de denigrare, plătită de celebrul miliardar George Soroș. Senatoarea afirmă că la un post de televiziune a apărut o burtieră pe care scria că aceasta este operată de urgență.

Diana Șoșoacă: „Se vor supăra unii”

„Vă dați seama ce pericol reprezint eu în România pentru deșteptarea națiunii dacă Soros în momentul asta pompează bani la greu că să mă denigreze. Auzi băi Soroș, știi ceva? Aș vrea să-ți spun ceva pe românește, dar se vor supără unii. Știi ceva, hai să-și spun ceva ce spunea Ion Creangă în Ivan Turbincă: ‘Pasol na turbincă, ciorti!’. Tot m-ați făcut pe mine rusoaica și cu Putin”, a declarat Șoșoacă într-un live pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.