Diana Șoșoaca îl amenință pe miliardarul George Soros: „Cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit!”

Senatoarea AUR, Diana  Șoșoacă, susține că apar știri false despre ea și că totul este doar o campanie de denigrare, plătită de celebrul miliardar George Soroș. Senatoarea afirmă că la un post de televiziune a apărut o burtieră pe care scria că aceasta este operată de urgență.

Diana Șoșoacă: „Se vor supăra unii”

„Vă dați seama ce pericol reprezint eu în România pentru deșteptarea națiunii dacă Soros în momentul asta pompează bani la greu că să mă denigreze. Auzi băi Soroș, știi ceva? Aș vrea să-ți spun ceva pe românește, dar se vor supără unii. Știi ceva, hai să-și spun ceva ce spunea Ion Creangă în Ivan Turbincă: ‘Pasol na turbincă, ciorti!’. Tot m-ați făcut pe mine rusoaica și cu Putin”, a declarat Șoșoacă într-un live pe pagina sa de Facebook.

„Uitați-vă cum te atacă presa, câți pot să reziste la atacurile pe care le-am avut eu? Pentru că sunt fără precedent, fără precedent. Ca să aflu acum că inclusiv domnul Soroș este în spatele unor acțiuni. Îmi pare rău, domnule Soroș, dar cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit. Campaniile inițiate împotriva mea au foarte mult în spate pe domnul Soroș”, a mai spus avocata, Diana Șoșoacă, pentru România TV.

Diana Șoșoacă solicită demiterea lui Raed Arafat

Diana Șocoacă solicită, de urgență, demiterea lui Raed Arafat. Senatoarea AUR a precizat că lucrează pentru a-i lua cetățenia română șefului DSU, pe care îl consideră artizanul distrugerii țării.

Reacţia avocatei Diana Șoșoacă vine în contextul în care Raed Arafat a declarat că doar persoanele care au probleme grave de sănătate sunt scutite să poate mască de protecție, ceea ce nu este cazul în situația senatoarei AUR.

„Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a naţiei române şi a poporului român. Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă şi de la medici. Le mulţumesc tuturor medicilor şi personalului medical care au venit către mine şi mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicităţii. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Şoşoacă, într-un live pe Facebook

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *