Liderul AUR a fost extrem de dur cu parlamentarii formațiunii pe care o conduce. George Simion a tăiat în carne vie la prima ședință a deputaților și sentorilor AUR din această sesiune parlamentară.

Stau și zac obosiți, săracii!

Simion vrea să pună parlamentarii partidului pe care-l conduce la treabă. El a fost nemulțumit că aceștia au întârzit la ședință.

Ei sunt parlamentari în Parlamentul României. Trebuie să vină la ora 10 la ședință de grup. Nu la 9 ca orice român. Nu la 5, la 6 ca orice român. Ca orice om pe care-l văd în autobuz la 5, la 6 dimineața. Trebuie să le dăm sfertul academic pentru că, poate e trafic. Dar de ce nu au plecat mai devreme? Ăștia sunt, din păcate și colegii noștri.” a început președintele AUR.

La jumătate din parlamentarii noștri nu am văzut activitate. Stau și zac și sunt obosiți săracii. Au muncit în prima jumătate a anului și or fi obosiți, săracii.” a continuat George Simion tirada.

George Simion își asume ca leneșii să plece

Ne-am învățat, în parlament să venim la ora 11, la ora 12 când e ședința de plen, să stăm o oră, să stăm două și să plecăm acasă. Cu riscul de a supăra și de a mai avea o plecare două din rândurile noastre vă anunț că grupurile parlamentare AUR. Parlamentarii, demnitarii AUR muncesc de la 9 la 5 și după 5 când este cazul” le-a transmis George Simion parlamentarilor AUR.

El a spus că în cazul în care aceștia nu încep să muncească au opțiunea de a renunța la mandat și a se reântoarce la viețile de dinainte de parlament. Simion a indicat faptul că Lucian Pușcașu de la Suceava nu era prezent în sală.

A continuat cu Vasile Naghy de la Arad și Ilie Suciu de la Sibiu. „Ne-am învățat de un an jumătate că ei nu vin niciodată la oră fixă. Albișteanu și Ivănuță și-au luat concediu, săracii, că erau obosiți. Cine este serios merge până la capăt în acest proiect politic. Cine vine așa ca o floricică, la zece și jumătate și se duce pe la alte partide că i-a cumpărat PSD-ul să se ducă învârtindu-se. Trădătorii nu sunt bine veniți în rândurile AUR.” a spus Simion.

Primul parlamentar care a plecat după ce a aflat că trădătorii nu sunt bineveniți în AUR

Liderul principalului partid de opoziție a spus că nu vrea trădători în partid. El a cerut colegilor seriozitate „V-ați învățat cu o viață de huzur, aveți zeci de mii de euro din banii românilor și voi vă bateți joc. Dacă așa o să conducem țara cum se comportă colegii noștri înseamnă că nu avem ce căuta acolo” a explodat președintele AUR, George Simion.

În timp ce discuta deja cu parlamentarii, Simion a remarcat întârzierea senatoarei Evdochia Aelenei. A mustrat-o pe aceasta în fața colegilor. Femeia a plecat din Grupul Parlamentar AUR la câteva ore după ce a fost întrebată de ce a întârziat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *