Discurs incredibil al lui Vladimir Putin pe stadion, la sărbătorirea anexării Crimeii. În timp ce zeci de copii și sute de civili au murit în Ucraina în urma invaziei ruse, Vladimir Public s-a adresat public rușilor și a vorbit despre credința poporului rus și despre Biblie.

Vladimir Putin: „Acum îmi vin în minte cuvintele din Scriptura Sfântă: Nu există dragoste mai mare decât atunci când cineva își dă sufletul pentru aproapele său. Și vedem cât de eroic acționează băieții noștri, în cursul acestei operațiuni speciale. Se ajută reciproc și își protejează aproapele de gloanțe, cu propriul corp. O astfel de unitate nu am mai avut de mult.”

Liderul Kremlinului a participat pe stadion la cea de-a opta aniversare de la aderarea Crimeii la Rusia, la o manifestare grandioasă care seamănă cu cele organizate de 23 august de dictatorul Nicolae Ceaușescu, în România. Militari și sute de figuranți în costume, cu steaguri, au asigurat prezența artistica, înconjurând scena de pe care a vorbit Putin, vineri după amiază. Liderul de la Kremlin a purtat o bluză pe gât, menită cel mai probabil să-i ascundă vesta antiglonț.

A trebuit să scoatem Crimeea din această poziție umilitoare în care a fost atunci când era în cadrul altui stat. Însă nu este vorba doar despre asta, este vorba de ceea ce știm să facem mai departe, cum să facem mai departe și, în mod obligatoriu, trebuie să ne impunem toate planurile pe care ni le-am stabilit.

Dar nu este vorba doar despre aceste soluții, hotărâri, este vorba ca locuitorii din Crimeea și Sevastopol să acționeze corect, așa cum au făcut-o atunci când au reacționat împotriva neonaziștilor, pentru că ceea ce s-a întâmplat pe acele teritorii se întâmplă acum.

Oamenii care au trăit și trăiesc în Donbas nu au fost de acord cu această lovitură de stat. Împotriva acestora au fost organizate operațiuni militare de pedepsire și, în același timp, a fost instituită o blocadă împotriva lor. Au fost bombardați în mod sistematic. Toate acestea înseamnă, de fapt, genocid.

Și pentru a salva oamenii de acest genocid și de aceste suferințe, acesta este de fapt și scopul acestei operațiuni militare pe care am început-o în Donbas și în Ucraina”, a declarat Vladimir Putin, potrivit Antena 3.

Peste 100.000 de ruși s-au adunat vineri, 18 martie, pe stadionul „Lujniki”. Oamenii celebrează „Ziua reunificării Crimeei cu Rusia”.

Participanților manifestării li s-au oferit hot-dog gratis.

Discurs incredibil al lui Vladimir Putin pe stadion. Emisia s-a întrerupt brusc

Televiziunea de stat rusă a întrerupt brusc discursul președintelui Vladimir Putin pe stadionul Lujniki din Moscova, intrând în emisie cu cântece patriotice de la eveniment.

Potrivit unor informații care circulă pe rețelele de socializare de vină ar fi un atac informatic.

Televiziunea de stat a motivat incidentul precizând că a fost un incident tehnic.

La restabilirea legăturii, Putin părăsise scena.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *