Este un puci politic în plină desfășurare în mijlocul liberalilor lui Florin Cîțu
Este un puci politic în plină desfășurare în mijlocul liberalilor lui Florin Cîțu

Este un puci politic în plină desfășurare în mijlocul liberalilor loiali lui Florin Cîțu, care amenință partidul și democrația. Au ajuns la fel ca PSD, cu care acum se aliază, #noapteacahoții, a apreciat secretarul general al PNL, Ionel Dancă.

Ionel Dancă se referă la o decizie luată târziu, în noaptea de miercuri spre joi, care viza convocarea Biroului Politic Național vineri dimineața.

E nebunie totală în #echipadistrugătoare a PNL”, spune Ionel Dancă.

„Cine semnează la ora asta o convocare a Biroului Politic National PNL pentru mâine dimineață la ora 9,00?! E nebunie totală în #echipadistrugatoare a Partidului National Liberal! E pur și simplu un „puci politic” în plină desfășurare la adresa democrației din PNL și a statului de drept din România. Când singurul lor sprijin politic mai e PSD nu pot face decât ca PSD, #NoapteaCaHotii!”, a scris Ionel Dancă, miercuri seară, pe Facebook.

Ionel Dancă a vorbit despre competiția din PNL la B1TV, unde i-a acuzat pe liberalii din echipa Cîțu că „au aruncat în aer coaliția”.

„Mergând prin țară, printre membrii Partidului Național Liberal, întâlnindu-ne cu oamenii pe stradă, într-adevăr, este o problemă reală și încercăm să le explicăm că nu Partidul Național Liberal este problema în situația de față, ci o parte dintre colegii noștri care înțeleg să conducă Partidul Național Liberal într-un mod abuziv și care au dus, prin acest fel de a conduce Partidul Național Liberal, România într-o situație de criză, au aruncat în aer coaliția, în condițiile în care nu era nevoie de așa ceva”, spunea purtătorul de cuvânt al PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *