Fake news despre inflație reclamă premierul Florin Cîțu, către PSD
Fake news despre inflație reclamă premierul Florin Cîțu, către PSD

Fake news despre inflație reclamă premierul Florin Cîțu, care arată cu degetul către PSD și așteaptă scuze către români. România are o rată a inflației de 2,7% și se situează pe locul șase în Uniunea Europeană, a atras atenția demnitarul.

Premierul a criticat PSD pentru rezultatele economice înregistrate în vremea guvernării social-democrate, vreme în care „România a condus topul rușinii în UE”. „Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”, a adăugat liberalul, care joi se întâlnește cu Marcel Ciolacu pentru o discuție pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență.

„O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație. Astăzi România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creștere economică, cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii. Asta înseamnă guvernare pe principii liberale. Acum pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie și pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toți românii”, a scris Florin Cîțu, joi, pe Facebook.

Nici până astăzi, spune premierul”, PSD nu și-a cerut „scuze în fața românilor” pentru felul în care a evoluat inflației în perioada guvernării social-democrate.

„În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de «performanță». Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”, a adăugat prim-ministrul liberal.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *