Femeia care a condus cu un bărbat agățat pe capotă, trimisă la închisoare
Femeia care a condus cu un bărbat agățat pe capotă, trimisă la închisoare

Femeia care a condus cu un bărbat agățat pe capotă aproape doi kilometri a fost condamnată la trei ani și cinci luni de închisoare, cu executare. Inițial, primise o pedeapsă cu suspendare, dar magistrații Curții de Apel București au apreciat că se face vinovată de tentativă de omor.

Femeia a fost implicată în 2015 într-un accident rutier minor cu un alt șofer, un bărbat care a devenit victimă în dosarul penal care a dus la condamnarea definitivă la 3 ani și 5 luni de închisoare. În ciuda faptului că i-a lovit ușor mașina în trafic, femeia nu a oprit să discute cu acesta și și-a continuat drumul. Bărbatul a decis s-o urmărească și la una dintre intersecții el s-a dat jos din mașină și a încercat s-o convingă pe femeie să tragă pe dreapta, să discute și să ajungă la o înțelegere. Acesta s-a prins la un moment dat cu mâinile de ștergătoarele mașinii, iar femeia a pornit cu bărbatul agățat de capotă.

A condus așa mai bine de doi kilometri, din zona Universitate până în apropierea Secției 1 de poliție și s-a oprit abia în momentul în care a fost blocată în trafic de alți șoferi. Poliția a intervenit și a aflat atunci că femeia circula cu mașina, deși avea permisul de conducere expirat de ceva vreme, relatează Digi24.

Inițial, femeia a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă, însă Curtea de Apel a majorat sentința la 3 ani și 5 luni de închisoare, cu executare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *