MDU2NDNlNjUxNjJkYTJlZDA3OTY2OGEyMzBlNDhiNmY.thumb 2

Clădirea Guvernului a fost iluminată, joi seara, în culorile drapelului Ucrainei în semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni.

„Solidari cu #Ucraina. Guvernul României este alături de poporul ucrainean și condamnă cu vehemență agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați. În semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni, Palatul Victoria este iluminat în culorile drapelului Ucrainei”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Executivului.

România condamnă cu fermitate atacul armatei ruse, care a făcut deja nenumărate victime, și pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați, a mai transmis, joi, premierul Nicolae Ciucă, de la Palatul Victoria.

„Suntem în permanent dialog cu aliații noștri din NATO și cu partenerii europeni. Susținem oprirea imediată a agresiunii militare care să dea șansă reluării eforturilor diplomatice”, a mai spus Ciucă.

România este pregătită pentru preluarea fluxurilor de refugiați și monitorizează situația cetățenilor români din Ucraina, a declarat joi premierul Nicolae Ciucă, după reuniunea Comitetului interministerial în domeniul energiei. În contextul conflictului din Ucraina, premierul a spus că România beneficiază de cele mai puternice garanții de securitate din istorie, iar securitatea si siguranța cetățenilor nu sunt afectate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *