firea 4

Gabriela Firea revine și face declarații pe aceeași temă. Aceasta spune că Ministerul Sănătății dezinformează și creează panică în rândul populației.

„Ministerul sanatatii, condus de un membru PNL, a anuntat la pranz, prin comunicatorii-dezinformatori uzuali, ca in Bucuresti au aparut 100 de noi cazuri de pacienti covid 19, de ieri pana azi.Ca sa vedeti pana unde se merge cu manipularea si dezinformarea, iata cateva cifre : * Spitalul Victor Babes 10 internari * Spitalul Colentina 0 internari (sunt asteptati 4 pacienti din tara, anuntati dupa comunicarea oficiala) * Spitalul Carol Davila 0 internari. Sa calculam: 100 minus cei 10 pacienti de la Victor Babes = 90 pacienti. Intrebare: unde sunt cei 90 de pacienti? Unde s-au evaporat? Unde sunt tratati?”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea revine și le expune problema internauților. „S-a anuntat fara echivoc ca nu mai sunt locuri la Matei Bals si Marius Nasta. Si daca se eliberau cateva, prin externari, nu incapeau 90 de pacienti. Iata o problema de matematica de clasa a 2-a! La fel ca si simpla problema de logica de ieri: cati pacienti s-au internat la Matei Bals, in timpul vizitei oficiale? Raspuns: Cate ambulante scoase din garaj incapeau in curtea interioara, si puteau intra in cadrul unei fotografii. Stiu ca ne credeti pe toti prosti! Nu suntem nici prosti! Si suntem si multi!”, adaugă ea.

Bucureștiul este rău văzut de investitori

Edilul spune că în felul acesta vor fugi toți investitorii din București. „Cui foloseste denigrarea Bucurestiului? Vreti sa fuga toti investitorii din Capitala tarii? Sa se inchida toate ambasadele? La o populatie de peste 4 milioane de locuitori, cei 4 mii de pacienti covid internati in Bucuresti, in 5 luni, dintre care 60% din judetele tarii, inseamna un procent foarte mic. Nici pe departe focar! Veti da socoteala pentru panica pe care o saditi in sufletele romanilor! Si pentru defaimarea Capitalei! Ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!”, încheie Firea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *