Află unde se vor forma profesional elevii Colegiului Tehnic “Mihai Bravu” din Sectorul 3. Consiliul Local Sector 3 a aprobat un Contract de parteneriat între Primărie, Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” și un important hotel din București.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel – noul partener al elevilor din Sectorul 3

Recent, Consiliul Local Sector 3 a adoptat o hotărâre privind încheierea unui Contract de parteneriat între Primăria Sectorului 3, Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” și JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Domeniul de pregătire profesională al elevilor este “turism și alimentație publică”. Elevii vor obține în urma acestui contract calificări profesionale. Acestea sunt cofetar-pastiser, ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație și bucătar.

Contractul de parteneriat este adresat unui număr de până la 10 elevi. Cinci dintre aceștia vor fi calificați bucătari, trei pentru profesia de ospătar, iar doi pentru cea de cofetar-pastiser. Durata contractului este una determinată, acesta fiind încheiat pe 38 de luni. Elevii vor beneficia și de o bursă de studiu, în valoare totală de 3200 lei/elev, condiționată însă de prezența și rezultatele acestora.

Oaspeții de seamă ai hotelului de lux din Capitală

Cu ocazia summit-ului NATO oragnizat în 2008 la București, la numeroase hoteluri de lux din Capitală au fost cazate oficialitățile participante la reuniune. La Marriott a fost cazată întreaga delegație a Statelor Unite. George W. Bush, președintele Statelor Unite la acel moment, a fost cazat de asemenea la Marriott.

Nici echipele de fotbal nu sunt străine acestui hotel. Cu ocazia EURO 2020, echipa națională a Macedoniei de Nord a preferat să își cazeze jucătorii și staff-ul tehnic la hotelul Marriott, iar antrenamentele să le desfășoare pe Stadionul Steaua.

Dintre echipele participante la UEFA Champions League ce aveau să își joace meciurile pe Arena Națională, Chelsea a decis să își cazeze echipa la Marriott. Meciul ce a avut loc anul acesta între Chelsea și Atletico Madrid s-a încheiat cu victoria de 1-0 pentru londonezi.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.