Hotelul lui Ștefan Mandachi
Hotelul lui Ștefan Mandachi primește refugiați din Ucraina.
„La hotelul nostru din Suceava am cazat gratuit deja (la ora 17:45) primii patru refugiați: soț, soție, copil, bunica. Locurile sunt limitate, nu am fost pregătiți și există multe rezervări prealabile (inclusiv ucrainieni). Subliniez, prioritare sunt cazurile de refugiați CU CÂINI și PISICI. Vom construi până luni 30 țarcuri și cuști pentru “câinii refugiați” unde ar intra cam 40-50 animale (dacă nu se mușcă). Chiar dacă depașim numărul, găsim soluții pentru necuvântătoare”, a anunțat Mandachi.
Mai mult decât atât: impresionat de drama vecinilor noștri, suceveanul a găsit și alte metode de a-i ajuta. Refugiații primesc gratuit o masă caldă la un restautant din Suceava, dacă prezintă un act de identitate.
Ștefan Mandachi a precizat că va pune la dispoziția refugiaților gratuit „o sală de evenimente de 1000 mp pentru paturi (dacă ne cer autoritățile).”

Mandachi spune că există și 50 de locuri pentru refugiați cu copii. „Salvatorul este un antreprenor din Timișoara, am vorbit acum cu el la telefon. Poate trimite un autocar MÂINE (sâmbătă) ora 12:00! Asigură transport, mâncare, cazare, repet, familii cu COPII, transportul se face de la Hotel Mandachi Suceava (evident, dacă sunt persoane care acceptă destinația)”, a anunțat antreprenorul.

„Astăzi am văzut cele mai multe mașini de Ucraina în Suceava din toată viața mea. I-am salutat pe toți în trafic! Un prieten din din Dorohoi a intrat în țară din Ucraina în vama Siret și mi-a povestit că e horror la vamă. Bărbații ucrainieni nu mai pot părăsi țara, doar femeile și copiii. Plânsete, urlete etc.”, a povestit Mandachi.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *