Hoții care l-au prădat pe Charlie Ottley în parcul central din Timișoara, au fost prinși. Sunt doi băieți și o fată, cu vârste între 10 și 14 ani, care au fost ridicați și audiați de poliție.

Cei trei suspecți au fost prinși luni seară, în zona Pieței 700, dar nu mai aveau asupra lor bunurile sustrase. Potrivit publicației Opinia Timișoarei, ei ar fi declarat polițiștilor că s-au speriat și au aruncat drona și rucsacul furat, iar acum oamenii legii încearcă să identifice zona unde aceștia au scăpat de ele.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a trei minori (doi băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 ani şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timişoara, ce aparţinea unui bărbat”, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Minorii au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara, în vederea audierii.

După ce Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, a depus plângere la Poliţie, a fost deschis dosar penal pentru furt, luni dimineaţa, în această speţă.

Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Consiliul Judeţean Timiş îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deşi odată cu echipamentul, au fost furate şi înregistrările făcute zilele trecute. Imediat după incident, Charlie Ottley şi persoana care îl însoţea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliţie”, a transmis administraţia judeţeană, potrivit Digi24.

Charlie Ottley a povestit, luni, filmul evenimentelor: „Ne-am oprit ca să vedem unde ne aflam, pentru că ne-am pierdut. Aveam drona lângă mine pe bancă, aveam și rucsacul lângă mine. Cineva le-a luat. Am încercat să îl alerg, dar din păcate nu am putut să țin pasul. A venit poliția, s-a descurcat minunat, m-au ajutat mult. Este frustrant, pentru că am pierdut filmările. Iar hoții care văd asta, pot măcar să ne dea anonim cardul de memorie înapoi, pentru că avem imagini frumoase din sate”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *