chichirau 2

Iașiul devine unul din județele cu cele mai rapide infectări de coronavirus. Cosette Chichirău este îngrijorată.

„Iașiul riscă să devină unul dintre județele cu cea mai rapidă creștere a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Fac apel la toți ieșenii să fie prudenți. Să aibă grijă de sănătatea lor, dar și de sănătatea celorlalți, în special a persoanelor vârstnice. Respectați recomandările privind igiena, purtarea corectă a măștii și păstrarea distanței față de alte persoane în spațiile publice. Este, în această perioadă, cea mai sinceră formă de respect față de părinții și bunicii noștri.„, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deputatul USR le sugerează ieșenilor să fie prudenți. „Știu că este destul de mare tentația de a spune ”nu mi se va întâmpla chiar mie”. Știu că mulți consideră că pot trece fără nicio problemă prin boală. Dar gândiți-vă la părinții și la bunicii noștri. Sistemul lor imunitar este mult mai vulnerabil în fața noului coronavirus. Cele mai multe victime sunt persoane în vârstă. Așa că discuția nu este despre noi, ca persoane individuale, ci despre noi, ca o comunitate unită. Dacă ne pasă de persoanele vulnerabile, ar trebui să avem mai multă grijă. Protejându-ne pe noi, îi protejăm și pe ei.”, continuă aceasta.

Cosette Chichirău nu își dorește ca Iașiul să devină unul din județele cu cele mai rapide infectări. „Dacă ești mai precaut decât de obicei, dacă porți mască, dacă eviți întâlnirile care nu sunt absolut necesare și păstrezi distanța, nu vei pierde mai nimic. Dar dacă nu vei face aceste lucruri, atunci poți fi veriga unui lanț la capătul căruia cineva și-ar putea pierde viața. Pentru mine nu există decât o singură alegere: aleg să nu pun viața altora în pericol.”, încheie deputatul USR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *