Liviu Pop

Fostul ministru al Educației Liviu Marian Pop, senator PSD de Maramureș, afirmă că a fost înlăturat din partid de pe lista de candidați pentru un nou mandat, deși fusese votat pe primul loc.

Liviu Pop face un sondaj de opinie printre urmăritorii săi de pe Facebook, pe care îi întreabă dacă să rămână în PSD sau să candideze din partea altui partid.

Fostul ministrul Liviu Pop face sondaje pe Facebook

„Dragi prieteni de pe Facebook,

Deși am fost votat pentru prima poziție la Senat de CEX PSD Maramureș, am fost înlăturat de pe listă. Ce decizie credeți că ar trebui să iau:

1. Să rămân în PSD?

2. Să îmi dau demisia din PSD?

3. Să candidez din partea altui partid?

4. Altceva?

Va mulțumesc pentru eventualul răspuns. Respect!”, a scris Liviu Pop pe pagina lui de Facebook, după ce a fost înlăturat din PSD la Parlamentare.

Și Liviu Pleşoianu anunţă că pleacă din PSD. Deputatul motivează că partidul în care a intrat este „exact opusul” formaţiunii din prezent. „Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaşte ştie că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi”, spune Liviu Pleșoianu într-o postare pe Facebook.

PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri”, afirmă el.

„Partidul în care am intrat în 2016 este exact opusul partidului din 2020! Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaşte ştie că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi. PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Cine acceptă aşa ceva – să fie sănătos! Eu nu accept!”, a afirmat Liviu Pleşoianu, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *