Primăria Marghița realizează un spațiu multifuncțional sportiv recreativ și construiește un internat pentru Colegiul Național „Octavian Goga” în valoare de 4,5 milioane de euro.

În vederea realizării obiectivelor se va construi și dota un internat aferent Colegiului Național “Octavian Goga”, cu un regim de înălțime format din demisol, parter și 4 etaje, cu o suprafață construită de 559 mp și o suprafață desfășurată de 3.632 mp. Internatul va avea o capacitate de 94 de persoane și va facilita condițiile pe perioada anilor de studiu a elevilor din localitățile învecinate. În același timp, se va realiza și un spațiu multifuncțional sportiv recreativ cu o suprafață totală de 1046 de mp și o capacitate de 102 locuri.

În cadrul internatului, la susbol se va amenaja întreaga suprafață a demisolului și va fi compartimentat astfel: sală de activități, depozit, birou administrativ, spălătorie, spațiu tehnic și grupuri sanitare. La parter se vor amenaja: zona de recepție, camera pedagog cu grup sanitar, hol, sală de mese cu terasă, grupuri sanitare pentru elevi, zona de vestiare și grupuri sanitare pentru personalul auxiliar, zona de bucătărie caldă și bucătărie rece, spălătorie pentru veselă și un oficiu. Pentru etajele 1-3 vor fi amenajate pe fiecare nivel: 12 camere duble cu baie proprie, 1 sală de studiu, 1 oficiu și o zonă de relaxare. La etajul 4 vor fi amenajate: 10 camere duble cu baie proprie, 2 camere pentru o singură persoană cu baie proprie pentru persoanele cu dizabilități, 1 sală de studiu, 1 oficiu și o zonă de relaxare. Pe acoperișul de tip terasă se va amenaja: un spațiu recreativ sportiv pentru fotbal, handbal și baschet, o zonă de relaxare și un depozit.

Valoarea totală a investiției este de 22,1 milioane de lei, cu TVA, adică 4,5 milioane de euro. Finanțarea proiectului se va realiza din Fonduri Europene prin Programul Operațional Regional.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *