Joe Biden, atac puternic la Trump: „Ratatul ăla...”
Joe Biden, atac puternic la Trump: „Ratatul ăla...”

Președintele SUA, Joe Biden, a lansat noi atacuri dure la adresa lui Donald Trump în cadrul unei gale de premiere la Washington.

Biden l-a numit pe potențialul său contracandidat republican la alegerile din 2024 drept un „ratat”: „Celălalt tip, ratatul ăla. Cred că are probleme”, a afirmat liderul american, provocând râsete în rândul publicului.

Șeful Casei Albe nu s-a oprit aici cu criticile la adresa fostului președinte. Biden l-a luat peste picior pe Trump și pentru modul defectuos în care a gestionat pandemia COVID în mandatul său: „Nu îl voi uita niciodată că a mințit despre pandemie, spunându-le americanilor să-și injecteze înălbitor în piele. Mă întreb dacă el a făcut-o. S-ar putea ca asta să explice multe.”

Remarca lui Biden face referire la sugestia bizară lansată de Trump în 2020, când s-a întrebat public dacă dezinfectanții injectați ar putea fi eficienți în combaterea noului coronavirus, transmite B1TV.

Potrivit NBC News, aceste atacuri vehemente ale președintelui Biden la adresa lui Trump, vizând aspecte de la problemele financiare până la greutatea fizică a republicanului, fac parte dintr-o strategie asumată chiar de liderul democrat înaintea alegerilor prezidențiale din 2024.

Observatorii politici consideră că Biden încearcă să-l prezinte pe Trump ca fiind un candidat nepotrivit și instabil pentru funcția supremă în stat.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *