Liviu Dragnea eliberare condiționată. Liviu Dragnea ar putea fi eliberat condiționat în câteva săptămâni, pentru că i se apropie termenul de liberare condiționată și suferă și de boli prin care speră să câștige mila instanței de judecată. Avocata fostului lider al PSD a povestit care e starea lui de sănătate.

„Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur și simplu disperat de manieră de a-i obstrucționa drepturile. La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiționată” a declarat avocata Flavia Teodosiu, citată de B1TV.

Liviu Dragnea eliberare condiționată. Fostul lider al PSD a mai cerut eliberarea condiționată pe 20 august 2020, solicitare care i-a fost respinsă.

Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019, unde execută o pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

EX liderul PSD poate cere eliberarea după ce va execută 2 ani și 4 luni de la dată încarcerării. Munca în penitenciar, participarea la programe și activități educaționale, dar și condițiile precare de detenție i-ar putea aduce zile de câștig, care ar reduce acest termen.

 

Apărat de Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, prietenul politicianului, a atras de mai multe ori atenția că Liviu Dragnea are probleme de sănătate care îi fac traiul dificil.

„Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el!

Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā!”, scria pe Facebook Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Apropiați lui Liviu Dragnea spun că fostul lider social-democrat suferă de o dublă hernie de disc, iar apropiații lui se plâng că nu este îngrijit cum trebuie, motiv pentru care, în ultima perioadă, starea lui s-a înrăutățit. Fostul președinte al Partidului Social Democrat ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a se vindeca de afecțiunea care îl chinuie.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul