„Mâna dreaptă” a Gabrielei Firea, schimbată din funcție la Primăria Capitalei! Cu cine l-a înlocuit Nicușor Dan pe Marius Coaje

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat miercuri că l-a schimbat din funcție pe Marius Coaje, fostul consilier al Gabrielei Firea. Coaje conducea Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

„Azi am decis schimbări în conducerea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcții Marius Coaje, director adjunct și Alina Tarcevschi, director executiv adjunct.

„În funcția de director adjunct al acestei Administrații îl voi numi pe Edmond Niculușcă”

De asemenea, în funcția de director adjunct al acestei Administrații îl voi numi pe Edmond Niculușcă. El e fondatorul Asociației ARCEN și un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei.

E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Școlii Centrale și a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul București”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

Marius Coaje s-a ocupat de consolidarea clădirilor și de refacerea fațadelor

Marius Coaje a fost consilierul personal al fostului edil Gabriela Firea. În principal, Coaje s-a ocupat e refacerea clădirilor din Capitală, dar și de proiecte importante de infrasctructură, precum Podul Ciurel, sau Pasajul de la Doamna Ghica.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *