RARES BOGDAN 1 1024x683 1 1 1 1

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a declarat la Realitatea Plus că începând cu 7 decembrie urmează trei ani de pace, subliniind că PNL va avea peste 30% la alegerile parlamentare.

Rareș Bogdan anunță: „Începând din 7 decembrie urmează 3 ani de pace

„Ne trebuie aplomb. Ne trebuie iubire de țară și credință. Sunt convins ca vom face asta și ne vom recupera locul pe care al trebui să îl ocupăm în Europa. (…) Nu este doar o sărbătoare astăzi. E o recunoaștre, un stil de viață, un mod de ați învăța istoria”, a spus Rareș Bogdan.

„Dacă mobilizăm oastea de 245.000 de mebri vom avea trei ani de liniște, trei ani de parteneriat cu președintele… Dacă mobilizare este – prezența la vot între 35-37%, scoatem peste 30%. Putem să avem o prezență până în 40%. Cu cât crește prezența la vot, cu atât scorul PNL crește. M-aș bucura să avem cât mai sus peste 30%. După noi se află PSD sub 30%, undeva la 25-26%, apoi USR-PLUS – sub 20% cu puțin, apoi urmează trei partide care se bat să intre în parlament: PRO-România, PMP și AUR, o surpriză. UDMR, chiar dacă e cotat în sondaje cu 3,5% – 4%, va avea 6%-7% pe prezență restrânsă”, a mai spus Rareș Bogdan.

Președintele României a decorat medicii de ziua națională, la Palatul Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a decorat cadrele medicale aflate în prima linie în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Decorațiile au fost înmânate de șeful statului în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate marți seara la Palatul Cotroceni.

În discursul său, șeful statului a subliniat că aceștia onorează vocația de medic, indiferent cât de periculos este mediul de lucru și cât de dificil este pentru ei să se afle în prima linie.

„De Ziua Națională, urmăm tradiția de a onora meritele celor care își pun viața în slujba protejării cetățenilor români, a identității naționale, a valorilor și a instituțiilor fundamentale ale statului român. Curaj, responsabilitate, altruism sunt valori definitorii ale celor către care ne îndreptăm recunoștința astăzi, ca reper deosebit de speranță și solidaritate”.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *