Mara Mareș a fost numită consilier de stat în cadrul cancelariei prim-ministrului Florin Cîțu. Ea este președinta organizației de tineret al PNL și fata unui consilier județean PNL, Ioan Mareș.

Mara Mareș a fost, a fost deputată în legislatura 2016-2020. A fost, de altfel, cel mai tânăr parlamentar din România.

Mareș conduce TNL din 2017.

De asemenea, Ion Alin Dan Ignat a fost numit tot în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului iar ambele decizii au fost publicate deja în Monitorul Oficial, potrivit B1TV.

Mara Mareş a afirmat că va fi ”acelaşi om al acţiunii”. ”Proiectul Generaţia Altfel ”continuă prin fiecare tânăr care se implică, care îşi asumă responsabilităţi, e transparent, crede ceea ce spune şi spune ceea ce crede”, a transmis proaspăta consilieră.

Veşti bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea şi proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu. Aş putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziţie, dar prefer să nu fac asta acum. Aşa cum mă ştiţi, îmi place şi consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi acelaşi om al acţiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului”, a scris Mareş pe contul ei de Facebook.

Mara Mareş a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pe listele PNL Bucureşti, de pe locul 8, pe un loc neeligibil.

Mara Mareș a intrat în Parlament din partea PNL, fiind prima pe lista din judeţul Brașov pentru Camera Deputaților.

Această poziţie a enervat mulți membri cu vechime, atât din fostul PDL, cât și din fostul PNL. Printre aceștia s-au numărat Radu F. Alexandru și fostul ministru de Finanțe Gheorghe Ialomițianu, dar și deputatul Gigel Știrbu.

Ultimul, într-o ședință de campanie, a vorbit despre „dominația amazoanelor lui Băsescu” pe listele partidului.

Încă înainte de a fi validată ca parlamentar, Mareș s-a ales cu eticheta „fata lui tata”. Ea este fiica lui Ioan Mareş, fost lider al PDL Făgăraș, actualmente consilier județean din partea PNL, scrie Pressone.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *