Putin e criminal de război, spune Ciolacu, după masacrul de la Bucha
Putin e criminal de război, spune Ciolacu, după masacrul de la Bucha

Putin e criminal de război, spune Marcel Ciolacu, explicând că nu mai are niciun fel de reținere să-l numească așa după masacrul de la Bucha. Sute de civili, femei, copii, bărbați au fost descoperiți morți în mijlocul străzi, executați cu mâinile legate la spate într-o pivniță sau inghesuiți în gropi comune, după ce rușii s-au retras din zonele din apropierea Kievului.

Marcel Ciolacu a declarat luni că nu are nicio reținere să îl considere pe Vladimir Putin criminal de război:

Vorbim despre un președinte al unui stat suveran atacat de către Rusia în acest moment, unde este un genocid. Din acest moment nu mai am nicio reținere să spun că Putin este un criminal de război. Cred că calea diplomatică și nu calea de Facebook și a încerca pe Facebook să ne facem imagine, calea diplomatică este cea normală”.

Putin e criminal de război, spune Marcel Ciolacu. Marcel Ciolacu a mai precizat că este posibil ca Zelenski să susțină un discurs în parlamentul României în cursul zilei de luni:

„Aștept ori solicitare din partea Ambasadei pentru acest discurs, ori informare din partea MAE. Așa se lucrează într-un stat diplomatic. Este posibil să avem acest discurs în cursul zilei de astăzi”, a spus Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *