marcel ciolacu
marcel ciolacu

Marcel Ciolacu, întrebat dacă Florin Cîțu are interesul să-l îngroape politic pe Nicolae Ciucă, a declarat că nu are detalii despre astfel de lucruri, dar că nu crede în astfel de răzbunări.

Care e interesul domnului Cîţu să îl îngroape pe domnul Ciucă? Că nu îl văd. Fiecare ne alegem abordările, fiecare răspundem de abordările pe care le avem. Cred că priorităţile românilor sunt cu totul altele. Eu am o comunicare şi cu domnul Cîţu şi cu domnul Ciucă. Pe zona executivă e normal să am cu domnul premier. Am vorbit şi azi de două, trei ori la telefon. Am văzut că am şi ieri împreună cu domnul Ciucă şi nu am văzut o lipsă de comunicare. Se şi creionează o groază de poveşti”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit și despre șansele coaliției de a fi la putere până în 2024.

„Nu. Dar nici nu am atributul acesta. Şi domnul Ciucă, cu toţii să ştiţi că suntem trecători. Până şi domnul Iohannis. Cred că în acest moment nu există altă construcţie politică viabilă pentru România. Dacă credem că ne mai putem juca cu atâtea crize la uşă şi să nu venim în fiecare lună cu ce aşteaptă românii şi noi încă să mai vorbim de ruperi de coaliţie şi anumite mici certuri, înseamnă că ar cam trebui să plecăm cu toţii acasă”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la Europa FM, citat de RTV, pe ce se bazează când spune că această coaliţie va guverna şi în 2024 şi dacă mizează pe o schimbare a lui Florin Cîţu de la şefia PNL.

Marcel Ciolacu a mărturisit că, după alegerile din 2024, nu își dorește o nouă colaborare cu PNL. „Nu cred. Eu sunt adeptul sistemului german. Fiecare candidăm, vedem scorul electoral şi pe urmă creionăm o construcţie. Cred că jucătorii politici rămân aceeaşi şi în 2024. Cu certitudine, în 2024, PSD şi PNL, UDMR şi minorităţile vor trebui să facă din nou Guvernul. Este logic acest lucru”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *