Marcel Ciolacu se leapădă de Liviu Dragnea. „Nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez...”
Actualitate

Marcel Ciolacu se leapădă de Liviu Dragnea. „Nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez…”

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, se leapădă de Liviu Dragnea. Spune că nu are de gând să-l viziteze la penitenciar, că doar nu e „o rudă”. De la înălțimea funcției de președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu crede că este nedemn să aibă o întâlnire cu un condamnat.

Aceasta este de fapt și opinia generală din PSD, după ce Liviu Dragnea a plecat direct din funcția de președinte al partidului cu bagajul la închisoare. Speră acum să fie eliberat prin artificii juridice, dar mai are de așteptat o săptămână până la decizia judecătorilor Instanței Supreme.

„Stau de opt luni nevinovat în penitenciar” a spus el când a luat cuvântul în fața magistraților, la judecarea căii extraordinare de atac a sentinței care l-a trimis 3 ani și 6 luni după gratii.

Avocata lui, Flavia Teodosiu, a invocat lipsa unui temei legal pentru condamnarea din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

„Nu sunteți unul dintre cei care l-au vizitat pe domnul Dragnea la penitenciar…” a remarcat jurnalistul Digi24 care l-a luat la întrebări pe președintele PSD

Iar Marcel Cioalcu i-a răspuns de la înălțimea funcției: „Înseamnă că jignesc votul dumneavoastră. Sunt totuși președintele Camerei, nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez… Dacă era vorba de o rudă, aș fi avut o justificare… Cât timp sunt în această funcție de președinte al Camerei este exclus ca eu să am un contact cu cineva care a fost condamnat, dacă nu este cineva din familia mea”.

Aceeași atitudine este prezentă și în PSD, notează sursa citată, nu neapărat din obediență față de Marcel Ciolacu, ci pentru că nimeni nu mai vrea să-și asocieze imaginea cu Liviu Dragnea, trimis la închisoare pentru fapte de corupție, în contextul dezastruos în care PSD a pierdut două rânduri de alegeri, europarlamentare și prezidențiale.

Related posts

Florin Cîțu, reacție după ce PSD a cerut să știe de ce PNL nu prezintă bugetul: „De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”

Andrada Ionescu

Cătălin Predoiu spune că interlopii au ajuns la putere în vremea PSD. „Încearcă să penetreze structurile statului” arată ministrul justiției

Constantinescu Gabriel

Marian Oprișan își retrage candidatura pentru funcția de senator: „Mulți dintre colegi nu sunt confortabili cu decizia mea”

Andrada Ionescu

PSD a decis când va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Câți parlamentari are Marcel Ciolacu de partea lui

Constantinescu Gabriel

Ministrul Finanţelor explică de ce nu prezintă bugetul pe 2021: Este ilegal

Andrada Ionescu

Adrian Năstase atacă crunt PSD. Se consideră nebăgat în seamă după ce a fost închis pentru corupție

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment