Metroul lui Moș Crăciun a început să circule în București, iar inițiativa unei asociații își propune să aducă zâmbete în ochii copiilor și al adulților care călătoresc în această perioadă.

Metroul lui Moș Crăciun circulă zilnic pe magistralele 1 și 3 din București, iar cine îl prinde în stație poate să plimbe cu el și va avea parte de o surpriză.

Unul dintre trenurile Metrorex a fost decorat special pentru a sărbători venirea lui Moș Crăciun. Acesta circulă zilnic, începând din 6 decembrie, pe magistralele 1 și 3, care începând cu stațiile Dristor 1 și Eroilor au opriri comune. Inițiativa are scopul de a-l ajuta pe moșul să ajungă la toți copiii, transmite B1TV, citând B365.ro.

În stația Dristor au fost puse în trenul lui Moș Crăciun 250 de scrisori caligrafiate de reprezentanții asociației „Livrez Dragoste”. Totul s-a întâmplat marți, în ziua de 6 Decembrie, atunci când românii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae.

Mesajul din scrisorile cu sigiliu

Autorii de la Livrez Dragoste au creat câteva mesaje cu scopul de a fermeca fiecare dintre pasagerii care au prins trenul lui Moș Crăciun, însă aceștia au decis ca totul să rămână un mister: „Fiecare scrisoare va călători sau va rămâne pe locul ei, în funcție de ce simte fiecare persoană care o citește. Ce mesaj se va ascunde în ele? Ce magie am fermecat în aceste cuvinte? Rămâne doar să le cauți și tu să ne spui ce ai găsit”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *