TUDOSE

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a anunţat că social-democraţii vor lansa marţi la Romexpo programul de guvernare al partidului. El a mai precizat că nu va fi avansat un nume privind propunerea de premier înaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, însă dacă românii vor acord încrederea PSD, există cel puţin cinci persoane care sunt capabile să ocupe funcţia de prim-ministru.

Mâine lansăm la Romexpo programul de guvernare. Şi o echipă care este osatura, scheletul echipei de guvernare. Nu ştiu dacă lansăm şi un candidat pentru premier înainte de alegerile parlamentare. Deocamdată soluţii avem. Ştim ce avem de făcut. Dacă românii ne acordă încredere, credeţi-mă că avem cel puţin 5 soluţii pentru prim-ministru”, a afirmat Mihai Tudose luni într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

PSD propune, prin programul de guvernare în domeniul educaţiei, introducerea orelor de educaţie sanitară, educaţie financiară şi cea privind drepturile şi valorile muncii care sunt absolut necesare.

De altfel, social-democraţii mai propun dezvoltarea şi adaptarea la cerinţele actuale existente pe piaţa muncii a învăţământului dual prin realizarea unor partneriate între unităţile de învăţământ şi antreprenori.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *