Image default
Actualitate

Miniștrii Guvernului Cîțu se vaccinează miercuri dimineața

Vicepremierii și miniștrii Guvernului Cîțu se vor vaccina împotriva COVID-19 miercuri dimineața, la ora 10.00, la Spitalul Militar ”Dr. Carol Davila” din București.

Sosirea membrilor Guvernului la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila” se va face în grupe de câte patru persoane, la un interval de aproximativ 20 de minute, potrivit unui comunicat de presă.

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat deja anti-COVID sâmbătă, tot la Spitalul Militar.

„Foarte ușoară această vaccinare, nu am simțit nimic. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. Rămânem la obiectivul nostru, 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie”, a spus premierul Cîțu.

Florin Cîțu a făcut aceste precizări în contextul unei întrebări a jurnaliștilor despre sporurile de 30% acordate în plină pandemie de coronavirus angajaților din prefecturi.

Atât legea salarizării, cât și legea pensiilor vor fi modificate pentru a elimina inechitățile, și se au în vedere și sporurile bugetarilor, a spus Florin Cîțu, citat de B1TV.

„Despre sporul COVID din prefecturi, a fost o lege dată anul trecut, în mijlocul pandemiei. Ce vă spun, acum ne uităm la toate sporurile în sectorul public, pentru bugetul din 2021 să vedem care dintre ele se justifică sau nu. Și ne uităm la tot ce înseamnă salarizare, în același timp. Pentru 2021 vom veni cu o lege a salarizării care să elimine inechități, așa cum a fost făcută legea salarizării în 2017, promitea acest lucru, iar după aceea au apărut tot felul de excepții”, a spus Cîțu.

Related posts

Florin Cîțu cere ca etapa a treia de vaccinare să înceapă mai devreme

Constantinescu Gabriel

Cristi Pascu

Mihai Belu

Kelemen Hunor: Nu putem pierde o generație întreagă. În 8 februarie sper să deschidem școlile

Andrada Ionescu

3 comments

Elevii revin în bănci din 8 februarie, a spus Florin Cîțu cu două condiții 20 ianuarie 2021 at 7:14

[…] Miniștrii Guvernului Cîțu se vaccinează miercuri dimineața […]

Reply
- Lumea Politică 20 ianuarie 2021 at 9:33

[…] Miniștrii Guvernului Cîțu se vaccinează miercuri dimineața […]

Reply
Cămașa lui Sorin Cîmpeanu a făcut senzație la vaccinarea anti-COVID 20 ianuarie 2021 at 17:59

[…] Miniștrii Guvernului Cîțu se vaccinează miercuri dimineața […]

Reply

Leave a Comment