Mircea Crețu prefectul de Sibiu are coronavirus reprezentantul Guvernului
Mircea Crețu prefectul de Sibiu are coronavirus reprezentantul Guvernului

Mircea Crețu prefectul de Sibiu, are coronavirus. Reprezentantul Guvernului în Sibiu a fost testat pozitiv luni la SARS-COV-2, potrivit unui comunicat al instituției.

Vă informăm că domnul prefect, Mircea Crețu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2 în această seară”, a anunțat Prefectura Sibiu, potrivit Mediafax.

Reprezentanții instituției nu au oferit mai multe informații despre starea de sănătate a prefectului, dar au anunțat că vor reveni marți cu detalii.

Aveți grijă de sănătatea voastră și protejați-vă”, este mesajul transmis cetățenilor de Prefectura Sibiu.

De la începutul pandemiei, în judeţul Sibiu au fost confirmate infectate 5.813 persoane, din care 152 în ultimele 24 de ore, iar incidenţa înregistrată la 14 zile este de 4,04 cazuri la 1.000 de locuitori.

Mircea Crețu prefectul de Sibiu a fost instalat în funcție pe data de 12 martie.

Mircea Creţu, numit prefect al Județului Sibiu, și Sanda Muntean, instalată în funcția de subprefect al Sibiului, au depus jurământul în prezența conducerii Consiliului Județean Sibiu și a șefilor instituțiilor deconcentrate, fără alți invitați speciali.

„Situația creată de coronavirus este principala preocupare”, a declarat prefectul Mircea Crețu, la instalarea oficială în funcție.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *