Mircea Drăghici și-a dat demisia din PSD. Este cercetat pentru delapidare și manipularea subvențiilor. Ce a motivat fostul trezorier al PSD
Actualitate

Mircea Drăghici și-a dat demisia din PSD. Este cercetat pentru delapidare și manipularea subvențiilor. Ce a motivat fostul trezorier al PSD

Mircea Drăghici și-a dat demisia din PSD, invocând probleme de sănătate și „anumite ecouri publice din trecut”. Fostul trezorier al partidului s-a referit la acuzațiile formulate împotriva sa, de delapidare din fondurile partidului și folosirea subvențiilor alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. Prejudiciul stabilit în sarcina sa este de peste 380.000 de euro.

Mircea Drăghici și-a dat demisia pe Facebook, printr-o postare pe contul propriu.

„Am analizat cu multa responsabilitate situatia politica actuala, PSD se afla in reconstructie si pentru a intari parcursul pe care actuala conducere si-l doreste, am hotarat sa iau o decizie radicala. Avand in vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum si starea mea de sanatate, astazi am demisionat din PSD si am comunicat acest lucru domnului presedinte, Marcel Ciolacu si domnului secretar general Paul Stanescu, carora le-am precizat si dorinta mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politica este un capitol inchis. Tin sa multumesc tuturor colegilor de la nivel national si din Arges, pentru cei 23 de ani de convietuire ca intr-o familie!”, a scris Mircea Drăghici.

Potrivit anchetatorilor, el și-ar fi însușit 380.000 de euro din subvenția acordată partidului de către Autoritatea Electorală Permanentă pentru a plăti un imobil de peste 500.000 de euro.

Related posts

Demisia lui Victor Costache, văzută de PSD: ”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit!”

Constantinescu Gabriel

Florin Fleancu

Andreea Cristescu

Gheorghe Șupeală

Andrada Ionescu

Klaus Iohannis, despre moțiunea de cenzură eșuată a PSD: „Nu au fost în stare să asigure prezența în sală a propriilor parlamentari”

Constantinescu Gabriel

Constituția, adusă la ședința PSD. Juriștii din partid caută un răspuns în 1.650 de pagini la criza politică pe care au provocat-o

Constantinescu Gabriel

Viorica Dăncilă a luat atitudine în favoarea fostei subordonate. „Acest comportament al organelor abilitate față de Sorina Pintea este inacceptabil”

1 comment

Partidele parlamentare au primit subvenții de 15,1 milioane de lei 12 februarie 2020 at 12:05

[…] Mircea Drăghici și-a dat demisia din PSD.… […]

Reply

Leave a Comment