Image default
Actualitate

Mircea Drăghici și-a dat demisia din PSD. Este cercetat pentru delapidare și manipularea subvențiilor. Ce a motivat fostul trezorier al PSD

Mircea Drăghici și-a dat demisia din PSD, invocând probleme de sănătate și „anumite ecouri publice din trecut”. Fostul trezorier al partidului s-a referit la acuzațiile formulate împotriva sa, de delapidare din fondurile partidului și folosirea subvențiilor alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. Prejudiciul stabilit în sarcina sa este de peste 380.000 de euro.

Mircea Drăghici și-a dat demisia pe Facebook, printr-o postare pe contul propriu.

„Am analizat cu multa responsabilitate situatia politica actuala, PSD se afla in reconstructie si pentru a intari parcursul pe care actuala conducere si-l doreste, am hotarat sa iau o decizie radicala. Avand in vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum si starea mea de sanatate, astazi am demisionat din PSD si am comunicat acest lucru domnului presedinte, Marcel Ciolacu si domnului secretar general Paul Stanescu, carora le-am precizat si dorinta mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politica este un capitol inchis. Tin sa multumesc tuturor colegilor de la nivel national si din Arges, pentru cei 23 de ani de convietuire ca intr-o familie!”, a scris Mircea Drăghici.

Potrivit anchetatorilor, el și-ar fi însușit 380.000 de euro din subvenția acordată partidului de către Autoritatea Electorală Permanentă pentru a plăti un imobil de peste 500.000 de euro.

Related posts

PSD îşi lansează programul de guvernare: „Știm ce avem de făcut”

Andrada Ionescu

PSD vrea să boicoteze constituirea noului Parlament

Andrada Ionescu

Andreea Raluca Birdeanu

Andrada Ionescu

Sorina Pintea a revenit asupra demisiei. E în continuare manager la Spitalul din Baia Mare, dar în concediu medical

PSD vrea să depună o moțiune de cenzură împotriva guvernului PNL. Care este momentul ales de Marcel Ciolacu

Gheorghita Liviu Goncea

George Dumitrescu

1 comment

Partidele parlamentare au primit subvenții de 15,1 milioane de lei 12 februarie 2020 at 12:05

[…] Mircea Drăghici și-a dat demisia din PSD.… […]

Reply

Leave a Comment