Alegerile anticipate, confirmate de al doilea lider PSD. Argumentele lui Dumitru Buzatu
Actualitate

Alegerile anticipate, confirmate de al doilea lider PSD. Argumentele lui Dumitru Buzatu

Alegerile anticipate sunt confirmate de al doilea lider al PSD, care afirmă că cei de la vârful partidului se gândesc să nu se mai opună inițiativei PNL. După Dan Tudorache, și liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu arată că situația politică actuală „ne obligă să ne îndreptăm către anticipate”.

„Noi nu avem capacitatea reală de a împiedica alegerile anticipate și riscăm să pierdem vremea și să pierdem alegerile”,a declarat liderul PSD Vaslui, potrivit PS News.

„Ieri (n.r- luni), la ședința Comitetului Executiv s-a discutat despre posibilitatea desfășurării alegerilor anticipate în aceeași zi cu alegerile locale. Data și calendarul acestor alegeri urmează să fie stabilit, în condițiile în care există o mare incertitudine legată de viitorul Guvern.

Noi, în mod normal, suntem adepții unor alegeri făcute la termen, dacă există o guvernare stabilă în România susținută de o majoritate. În condițiile de criză politică care sunt create acum, este clar că ne îndreptăm spre alegerile anticipate. În acest caz, nu numai că nu mă exprim în dezacord cu ele (n.r – alegeri anticipate), dimpotrivă, cred că trebuie să ne pregătim foarte bine pentru aceste alegeri. Actualul curs al vieții politice ne obligă să ne îndreptăm către anticipate” a spus liderul PSD Vaslui.

Nu mai are relevanță că se vrea sau nu să se meargă la alegerile anticipate, a mai spus Buzatu

„Am luat cuvântul în Comitetul Executiv și le-am explicat colegilor că acordul sau dezacordul referitor la alegerile anticipate are sens numai condițiile în care noi putem face o opoziție reală. Dacă lucrul acesta se poate stabili și fără noi, atunci n-are rost să ne tot punem această problemă, ci trebuie să abandonăm tema și să ne ocupăm de pregătirea alegerilor anticipate. Nu avem capacitatea reală de a împiedica alegerile anticipate și riscăm să pierdem vremea și să pierdem alegerile. Noi trebuie să avem o atitudine pragmatică. A face opoziție nu înseamnă să te cantonezi autist într-o poziție și să nu ții cont de ceea ce se întâmplă în jurul tău”, a mai spusDumitru Buzatu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că cei mai mulți dintre membrii Comitetului Executiv Național susțin că partidul este pregătit pentru orice fel de alegeri.

Related posts

Mariana Vasiliu

George Dumitrescu

Ludovic Orban nu renunță la anticipate, din cauza Parlamentului. „Respinge pe bandă rulantă acte normative”

Constantinescu Gabriel

Paul Stănescu, atac la Răzvan Cuc: „Mai jos de atât ce poate să fie?”

Constantinescu Gabriel

Ludovic Orban: „baroni și baroneți roșii” țin România captivă

Constantinescu Gabriel

Marcel Ciolacu, sfidat chiar din interiorul PSD. Liderul organizației locale care i-a declarat război pe față

Constantinescu Gabriel

Dan Barna susține alegerile anticipate și neagă un eventual „blat ” PNL-PSD

Constantinescu Gabriel

1 comment

Alegerile anticipate parlamentare și locale în aceeași zi 13 februarie 2020 at 23:04

[…] deputatului PSD, opinia împărtășită de mai mulți membri CEx a fost că ”putem merge în alegeri anticipate simultan cu cele locale, adică în aceeași […]

Reply

Leave a Comment