Moise Guran vrea și în USR și la Plus. Jurnalistul a renunțat miercuri la media pentru a se dedica politicii, și a explicat planurile sale într-o conferință susținută alături de liderul USR, Dan Barna. Însă, Moise Guran a spus că deocamdată nu se va înscrie în USR, pentru că așteaptă fuziunea cu Plus, partidul condus de Dacian Cioloș.

„Am venit în USR-PLUS, de fapt, m-aş fi înscris în USR PLUS, dar acest partid nu există, şi ca să anticipez răspunsul la o foarte probabilă întrebare, vreau să mă înscriu în USR, dar trebuie să am o discuţie şi cu cei de la PLUS, pentru că eu vreau să mă înscriu în USR-PLUS. Iar în momentul în care am venit aici am venit să mă asigur că cei de la USR vor să facă un singur partid cu cei de la PLUS. Această alianţă, aşa cum va intra ea în alegeri, USR-PLUS, va trebui să guverneze România”, a declarat Moise Guran, potrivit publicației Știri pe Surse.

Moise Guran a explicat de ce a vrut să intre în politică: „am comentat suficient de pe margine” a spus fostul jurnalist.

„Am decis să renunţ la cariera mea de jurnalist definitiv, nu există o altă formă de a renunţa la jurnalism, în momentul în care intri în politică nu există cale înapoi, pentru că am comentat suficient de pe margine şi pentru că eu consideră că următorii patru ani sunt esenţiali pentru noi cei care am fost în stradă, cei care am vrut să apărăm democraţia şi care am vrut să dăm un alt curs acestei ţări”, a mai spus Guran.
El a precizat că o perioadă nu se va înscrie nici în USR nici în PLUS și va lucra cu ambele echipe.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *