Nicolae Ciucă este președintele PNL, după ce a fost singurul candidat ales în acest weekend la congres. PNL avea nevoie de o resetare și asta s-a făcut prin alegerea noului președinte, consideră ministrul de interne, Lucian Bode.

Am fost desemnat de către Biroul Politic Național să preiau atribuțiile de secretar general al partidului, îmi exercit aceste atribuții, până la primul Consiliu Național, în mai. La acel Consiliu, președintele Nicolae Ciucă va propune Consiliului Național o persoană care dacă va întruni voturile necesare va deveni secretar general al PNL”, a declarat Lucian Bode duminică seara, într-o emisiune B1TV.

Nicolae Ciucă este președintele PNL iar Lucian Bode consideră că această resetare arată capacitatea PNL de a se mobiliza în perspectiva anului 2024:

Până la urmă, este vorba de validare prin vot. Am reuși astăzi, în mai puțin de 10 zile să ne alegem cel de-al 12 președinte din 1990 încoace. PNL avea nevoie de o resetare la nivel politic și de o consolidare a leadershipului politic în aceste vremuri dificile, pentru că așa cum ați spus în debutul emisiunii, vorbim de un război la granițele României, de criza pandemică care în opinia mea nu s-a încheiat, despre criza economică care bate la ușă și care se simte deja în economie.

Această resetare în mai puțin de 10 zile arată capacitatea PNL de a se mobiliza în perspectiva anului 2024”, a spus Lucian Bode.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *