Târgul de Crăciun din curtea Operei Comice are „un trenuleț de poveste” spune primarul general Nicușor Dan, care a invitat pe toată lumea la locul de agrement organizat de municipalitate, „o atracție unicat în București”.

„Organizatorii îi așteaptă pe cei mici cu un patinoar, carusel, un trenuleț de poveste și chiar un derdeluș – o atracție unicat în București” la Târgul „Poveste de Crăciun din Curtea Operei Comice pentru Copii, a spus Nicoșor dan, duminică seară.

Potrivit edilului, târgul este deschis până pe 29 decembrie, însă pe data de 25 decembrie va fi închis.

Invit bucureștenii și turiștii la Târgul «Poveste de Crăciun» din curtea Operei Comice pentru Copii (bd. Giulești nr. 16). Aici, organizatorii îi așteaptă pe cei mici cu un patinoar, carusel, un trenuleț de poveste și chiar un derdeluș – o atracție unicat în București. Este prezent chiar și Moș Crăciun, care are propria casă la Târg, iar pe Scena Colindătorilor cântă zilnic corurile de copii din Programul Național Cantus Mundi. În «Poveste de Crăciun» nu lipsesc nici ideile pentru cadouri, cărți, jucări, bunătăți sau suveniruri”, a scris Nicușor Dan, duminică, pe Facebook.

Tot pentru copii sunt amenajate și 32 de ateliere de creație ale spiridușilor, unde cei mici pot crea diferite obiecte și decorațiuni: coronițe de brad, lumânări festive, felicitări sau globuri”, a adăugat Nicușor Dan.

El a precizat că accesul publicului este liber.

Accesul publicului în Târgul «Poveste de Crăciun» este liber, iar pentru participarea la activități este necesară achiziționarea de tichete, disponibile la magazinul Opere Comice, la Casa de Bilete și în spațiile special amenajate în incinta Târgului. Costul unui tichet este de 3 lei”, spune primarul.

Acest târg este deschis până pe 29 decembrie, între orele 15:00-21:00, de luni până vineri, respectiv 10:00-22:00, sâmbăta și duminica. Pe 24 decembrie, programul este 10:00-16:00, iar pe 25 decembrie, târgul este închis. Accesul publicului în Târgul „Poveste de Crăciun” este liber”, a mai menționat Nicușor Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *