Nicuşor Dan, fost președinte al USR, susţine că alegerea Elenei Lasconi în funcţia de preşedinte al partidului este o decizie ”corectă”. Primarul general a declarat la Prima TV că nu ia în calcul să se întoarcă în USR în momentul acesta.

Era necesar ca USR să aibă un candidat la prezidenţiale. Era important ca acest candidat la prezidenţiale să fie cineva care a avut un succes la alegerile locale, erau relativ puţine opţiuni, deci e o decizie foarte logică din partea USR. E o decizie corectă a partidului, a spus Nicuşor Dan.
Primarul general al Capitalei a mai fost întrebat dacă ia în calcul întoarcerea în partidul pe care l-a lansat.
Nu în momentul ăsta. A fost un avantaj pentru mine să fiu echidistant faţă de partidele care m-au susţinut în Consiliul General, în următorul Consiliu general vor fi mai multe partide cu care voi lucra în această majoritate şi atunci echidistanţa e importantă. Ce se va întâmpla peste trei ani, cinci ani, zece ani, nu ştiu. În politică nu e bine să spui ”niciodată”, n-o spun nici eu. De principiu, poziţia aceasta de independent între mai multe partide care mă spijină pe partea administrativă e cea mai optimă, a explicat primarul Capitalei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *