Nicușor Dan

Nicușor Dan va avea miercuri, de la ora 19:00, o discuție online cu liderii Coaliției din București. Întâlnirea a fost anunțat de primar pe pagina sa de Facebook și la ea vor participa, potrivit unor surse politice, și liderii PLUS cu care Nicușor Dan se află în conflict, Vlad Voiculescu și viceprimarul Horia Tomescu.

„Am agreat pentru astăzi la ora 19.00 un nou dialog cu liderii Coaliției din București, pentru finalizarea, cât mai urgent, a votului pe buget. Am încredere că interesele bucureștenilor și rațiunea vor avea întâietate. Vom discuta strict de buget”, scris Nicușor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan: „Vom discuta strict de buget”

„Nu avem foarte multe variante la dispoziție. Trebuie să reparăm din mers un buget construit ani de zile în mod voit eronat, iar asta se face cu inteligență și cu tact, fără a afecta funcționarea serviciilor publice”, scrie primarul general pe Facebook,Nicușor Dan.

Potrivit unor surse politice, citate de Digi 24,  la discuțiile prin videoconferință cu Nicușor Dan vor participa Vlad Voiculescu, Cosmin Smighelschi, Horia Tomescu (USR PLUS), Violeta Alexandru, Stelian Bujduveanu, Diana Mardarovici (PNL), Sebastian Moise și Andrei Ionescu (PMP).

Una dintre mizele disputei dintre Nicușor Dan și consilierii USR PLUS este delegarea dreptului de semnătură pentru viceprimarul PLUS Horia Tomescu. Acesta vrea drept de semnătură pentru a putea numi managerii spitalelor din București și directorul ASSMB.

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, l-a avertizat marti pe primarul general Nicuşor Dan că „nu mai e singur pe teren”, cerandu-i să se consulte cu PNL şi USR PLUS pentru a pune capăt scandalului din jurul adoptării bugetului Primăriei Capitalei.

Liderul liberal i-a amintit lui Nicuşor Dan că a câştigat alegerile locale în Capitală „datorită celor trei forţe din jurul său”. „Nicuşor trebuie să înveţe puţin. Şi eu avut probleme venind din zona media (…) Nicuşor Dan trebuie să înveţe că nu mai e singur pe teren. A câştigat datorită celor trei forţe din jurul său şi trebuie să înveţe să comunice, a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan la Digi24

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *