O femeie a murit în mașina de gunoi, la Constanța. Femeia încerca să-și golească pubela, dar s-a dezechilibrat. Primele concluzii din ancheta poliției arată că victima ar fi fost de vine, prin folosirea necorespunzătoare a echipamentelor.

Femeia din Cumpăna, județul Constanța, a avut un sfârșit cumplit după ce a căzut în autospeciala de transport gunoi, joi dimineață.

Femeia, care avea 49 de ani, încerca să golească o pubelă, când a căzut în autospeciala de transport gunoi, relatează B1TV.

Din primele informații, se pare că aceasta, din cauza manipulării defectuoase a pubelei și a urcării neautorizate pe un suport de ridicare al autospecialei de transport, concomitent cu prinderea necorespunzătoare în cleștii de ridicare, ar fi alunecat și căzut de la o înălțime de 1 metru, iar pubela s-ar fi desprins și ar fi căzut asupra acesteia”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Femeia avea urme de violență în zona toracică, rezultate din presiunea exercitată prin căderea pubelei, dar cauza exactă a decesului va fi stabilită la necropsie.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *