O româncă din Italia fost bătută de partener din cauza facturilor la energie
O româncă din Italia fost bătută de partener din cauza facturilor la energie

O româncă din Italia fost bătută de partener din cauza facturilor la energie pe care acesta le-a găsit acasă. Nu este clar însă care ar fi fost vina femeii în această situație, însă ea nu s-a decis dacă depune sau nu plângere.

Românca de 43 de ani locuiește în în orașul italian Portomaggiore, provincia Ferrara din Emilia-Romagna, și a fost jignită, bătută și agresată de partenerul ei din cauza facturilor la curent electric pe care acesta le-a găsit atunci când s-a întors acasă de la serviciu, transmite Antena3.

Cea care a sunat la numărul de urgență pentru a cere ajutorul autorităților a fost chiar fetița celor doi.

Carabinierii ajunși la fața locului au constatat că femeia fusese agresată și avea nevoie de îngrijiri medicale. Pe de altă parte, bărbatul agresor a reușit să părăsească locuința înainte de venirea carabinierilor.

Românca a refuzat internarea, preferând să rămână acasă și a spus că se mai gândește dacă va depune sau nu plângere penală împotriva agresorului”, arată sursa citată.

O altă româncă, lăsată să moară pe marginea drumului

Acum câteva zile, o altă româncă, în vârstă de 23 de ani, a fost lăsată să moară pe marginea unui drum din Italia, după ce a fost lovită de o maşină, iar şoferul a fugit de la fața locului.

Tânăra a fost găsită moartă pe marginea unei străzi din Cassino, Italia.

Carabinierii şi ambulanţa au sosit la faţa locului, iar personalul medical a constatat decesul româncei, relatează ciociariaoggi.it.

Cele mai recente informaţii arată că trupul neînsufleţit al tinerei a fost recunoscut de personalul medical de la secţia Urgenţe a Spitalului Santa Scolastica.

Românca se prezentase la spital cu două zile în urmă confuză şi cu dureri abdominale. Ea era însoţită de un bărbat care acum este căutat de carabinieri.

Accidentul s-a produs pe șoseaua Cassino-Atina, în apropiere de ieșirea spre via San Pasquale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *