Image default
Actualitate

Pierdere uriașă pentru Cîțu. Dan Motreanu s-a repoziționat

Dan Motreanu s-a repoziționat. Dacă până de curând el era de partea premierului Florin Cîțu, astăzi Motreanu a confirmat ceea ce mulți doar bănuiau: a trecut de partea lui Ludovic Orban.

#FortaDreptei la Giurgiu, cu Dan Motreanu, Gabriela Horga, Violeta Alexandru, Antonel Tanase și colegii din organizația PNL Giurgiu, liberali adevarati care vor binele PNL și al României!” este mesajul postat astăzi, pe Facebook, de Ionel Dancă.

Așadar, nu mai este niciun dubiu: Motreanu s-a alăturat echipei lui Ludovic Orban.

Faptul că Dan Motreanu s-a repoziționat este confirmat și de fotografia în care apare alături de echipa lui Orban.

Dealtfel, primele semne de întrebare au apărut chiar în ziua în care Florin Cîțu și-a depus candidatura la șefia PNL. În loc să fie alături de premier, Dan Motreanu se afla tocmai la Kinshasa, în Republica Democrată Congo. Acolo se vor desfășura, în perioada 19-28 august 2022, Jocurile Francofoniei, o competiție culturală și sportivă de anvergură.

În acele momente, premierul României își depunea, oficial, candidatura pentru președinția Partidului Național Liberal.
Suntem în PNL pentru că suntem liberali. Pentru că apărăm drepturile cetăţenilor, proprietatea şi piaţa liberă. Pentru că vrem ca legea şi administraţia să ofere fiecărui român şanse egale de a prospera. Este momentul să ne asumăm public aceste valori”, a scris Florin Cîțu în moțiunea sa.

Citește pe aceiași temă

Legea alegerii primarilor în două tururi va fi adoptată prin asumarea răspunderii, spune vicepreședintele PNL Ben-Oni Ardelean

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu face anunțul: Alocațiile pentru copii vor crește doar o dată pe an. Nu va exista o nouă majorare în iulie 2022

Andrada Ionescu

Cluj-Napoca ar putea deveni al doilea oraș cu metrou. Guvernul susține proiectul

Constantinescu Gabriel

Lasă un comentariu