Un poliţist a fost arestat pentru viol. Polițistul în cauză, de la IPJ Cluj, era renumit în mediul online pentru gesturile sale de bunăvoință la adresa șoferițelor. Acum însă, polițistul ar fi participat la o petrecere și a intrat în cameră peste o femeie pe care ar fi violat-o.

Polițistul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de viol. De-a lungul timpului, el a fost lăudat pe pagina de Facebook a Inspectoratului, între altele, pentru că ajuta femeile, informează Observator News, preluat de B1TV.

Fapta a avut loc vineri noaptea, la o petrecere organizată la o cabană din judeţ. Toată lumea băuse mult alcool și, la un moment dat, una dintre femei a mers într-o cameră să se odihnească. Agentul de la Poliţia Rutieră ar fi intrat peste ea și ar fi violat-o.

Femeia a fost salvată de iubitul ei, dar și acesta a acționat prea târziu pentru că nu auzise țipetele ei din cauza muzicii.

Victima a depus plângere, iar polițistul a fost arestat pentru 30 de zile. El a încercat să convingă instanța să-i dea o măsură preventivă mai blândă, dar nu a reușit.

De-a lungul timpului, polițistul a fost lăudat de mai multe ori pe pagina de Facebook a Inspectoratului, între altele pentru că ajuta şoferiţele să îşi schimbe roata când făceau pană, sau ajuta femeile în vârstă să traverseze strada.

Șefii săi continuă să menţină tăcerea cu privire la caz și nici măcar nu au dezaprobat acest comportament, notează Observator News.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *