Image default
Actualitate

Revolta unui polițist de la „mascați” după ce agenții au păzit înmormântarea lui Emi Pian

Polițiștii au păzit înmormântarea liderului clanului Duduianu, Emi Pian, ucis de un rival, iar un luptător din trupele de elită ale Poliției s-a revoltat în mod public din cauza protecției pe care șefii poliției le-o asigură clanurilor mafiote. „Am ajuns firma de pază a țiganilor” a scris polițistul din trupele de intervenție, „mascații” care au participat la sute de percheziții și acțiuni în mijlocul clanurilor de interlopi.

Polițiștii au păzit înmormântarea liderului clanului Duduianu. Iată scrisoarea de revoltă unui polițist din trupele speciale, publicată de „Adevărul”.

„Am ajuns firma de pază a tiganilor asta se intampla cand apar cumetriile cu tiganii si sefii poliţiei mananca din palma lumii interlope. Atata timp cat sefi mari din politie au tot mancat din mana lor pana acum, nu o sa vedem nici un plan o sa vedem doar balet al fortelor de ordine fara o finalitate anume. Iar amenzile date unor X sunt apa de ploaie in conditiile in care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de munca undeva. Acei X nu aduc, nu au adus si nu o sa aduca niciodata PLUS VALOARE unei societati civilizate care plateste taxe si impozite din care mare parte a etniei X e sustinuta cu ajutoare de handicap si bola inchipuita pe munci si alocatii N pentru puradei. Niciodata Politia si-a dat examenul neputintei la masuri si cand a coborat in strada BERECHET fiu de imparat (şeful Poliţiei Capitalei – n.r.) ca sa empatizeze cu ei. Hai ma pe bune?”.

Așa arată Poliția Română sub conducerea lui Marcel Vela văzută din interior, arată PsNews. Într-o perioadă în care instituțiile de forță s-au întărit, Poliția Română este considerată chiar de polițiști ca fiind ”firma de pază a interlopilor”.

Related posts

Amenzile în starea de alertă. La ce valoare ajung și cum sunt aplicate pentru fiecare contravenție în parte

Constantinescu Gabriel

Oamenii trebuie să poarte masca la metrou și în autobuz. Jandarmii și polițiștii, la punctele de acces

Constantinescu Gabriel

Câți polițiști și angajați ai Internelor ne vor păzi în carantină, de Paște

Constantinescu Gabriel

1 comment

Scandalul Sebastian Colțescu: s-a referit la Webo „negrul ăla” 9 decembrie 2020 at 18:43

[…] când pe un afiș de prezentare a partidei, România a fost reprezentată simbolic printr-un țigan care cântă la vioară, în timp ce francezii erau reprezentați de de Zinedine Zidane sau Thierry […]

Reply

Leave a Comment