Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan
Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, este infectat cu coronavirus. Demnitarul, care a fost ales pe listele PSD, spune că se simte bine și atrage atenția celor care nu cred în existența virusului.

Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți”, a scris noul șef CJ Bitrița-Năsăud pe contul său de Facebook, citat de Digi24.

Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile”, a ținut să adauge Moldovan.

Radu Moldovan deține și funcția de preşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud şi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional.

În ultimele zile, au mai fost confirmate două cazuri de COVID-19 la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan este al treilea caz din instituție.

Multă sănătate tuturor!

Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea și bunătatea Lui Dumnezeu, vom trece și peste această etapă”, și-a încheiat mesajul președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Emil Radu Moldovan a câștigat locul de președinte al CJ, în urma alegerilor locale din septembrie 2020, și le-a mulțumit cetățenilor imediat după primele rezultate ale scrutinului.

Cetățenii județului au ales să continuăm munca!

Este victoria dumneavoastră, pentru că și noul meu mandat vorbește tot despre dezvoltare, implicare, sprijin, grijă, proiecte care vin ca răspuns la nevoile comunității.

Așadar, noul mandat este despre voi, despre fiecare om din acest județ și ceea ce lăsăm generațiilor ce vor veni.

O responsabilitate mare, însă știu exact ce este de făcut!

Vă mulțumesc că îmi oferiți din nou încrederea și, ca de fiecare dată, voi duce la îndeplinire tot ceea ce m-am angajat că voi face” spunea Moldovan.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *