Primarul din Păulești, Vrancea, a organizat o petrecere în primărie
Primarul din Păulești, Vrancea, a organizat o petrecere în primărie

Primarul din Păulești, Vrancea, a organizat o petrecere chiar în sediul primăriei, cu ocazia zilei sale de naștere. Dănuț Soare (PSD) s-a ales cu dosar penal după petrecerea din pandemie la care ar fi participat cel puțin 12 invitați.

Polițiștii din localitate nu ar fi aflat despre petrecere dacă o femeie nu ar fi făcut plângere, relatează B1TV, atrăgând atenția asupra nerespectării măsurilor de distanţare socială şi a tuturor celorlalte reguli impuse de pandemie.

„La data de 18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de o femeie de 28 ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, un bărbat de 38 de ani, ar fi organizat un eveniment în sediul unei instituţii publice, la care ar fi participat mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV 2.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis vineri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județeană Vrancea.

Există informaţii conform cărora la evenimentul în care primarul PSD  Dănuţ Soare şi-a sărbătorit ziua ar fi participat cel puţin 12 persoane, fără a fi respectate regulile de distanţare si de evitare a transmiterii coronavirusului, arată sursa citată.

Peste două zile va fi ziua mea şi ieri (joi – n.red.) mi-am chemat colegii într-o sală de şedinţe şi i-am servit cu o prăjitură şi un pahar de suc. Nu a fost o petrecere cu lăutari, nu am avut muzică. Nu a fost nimeni din afara primăriei, ci doar angajaţii, care oricum suntem aici în fiecare zi împreună. Am dat deja declaraţii la poliţie, ancheta îşi va urma cursul”, a declarat Dănuţ Soare, pentru publicația DC360.

Leave a comment

Lasă un răspuns