RARES BOGDAN 1 1024x683 1 1 1 1 1

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a declarat marți seară,la B1 TV,  că potrivit sondajelor consultate de liberali, prezența la vot la alegerile din 6 decembrie s-ar apropia de 40%.

”Noi vom câștiga aceste alegeri și vom guverna România împreună cu PMP și USR”, a dat asigurări Rareș Bogdan, subliniind că patru ani de opoziție ar putea fi benefici pentru PSD pentru că partidul ar avea ocazia să se reformeze în această perioadă.

Rareș Bogdan: „Vom câștiga alegerile și vom guverna România”

„Noi sperăm la o prezență la vot care să se apropie de 40%. Fiecare vot în plus aduce un avantaj PNL. Astăzi, prezența la vot e între 35% și 37%, pe sondaje. Noi sperăm la o prezență la vot care să se apropie de 40%. Fiecare vot în plus aduce un avantaj PNL”, a declarat eurodeputatul liberal.

„În 2016 a fost o oarecare letargie a partidelor, a fost un galop de sănătate a partidului condus de domnul Dragnea. Nu mă întrebați de ce pentru că mi-e greu să înțeleg, dar după ce au făcut în 2017 și-au aruncat la coșul de gunoi toată încrederea pe care au câștigat-o, iar cu domnul Rafila, domnul Cercel și cu domnul Dâncu, care sunt oameni cu o altă imagine, nu reușesc să spele păcatele de atunci. Eu cred că le va face bine patru ani în opoziție, se vor reforma, vor veni cu un partid puternic și o să-l batem și peste patru ani, dar măcar vor veni cu altă imagine”.

Rareș Bogdan spune că PNL va câștiga alegerile și va forma un guvern alături de PMP și USR

„Noi vom câștiga aceste alegeri și vom guverna România împreună cu PMP și cu colegii de la USR în următorii patru ani, în care dumneavoastră veți trebui să faceți o opoziție constructivă”, a mai spus Rareș Bogdan, adresându-i-se social-deocratului Radu Oprea, prezent în platoul emisiunii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *